Wij repareren ook zakelijk

De beste service op maat voor iedere klant

Reparaties voor organisaties

Als ondernemer is het belangrijk om altijd goed bereikbaar te zijn. Een smartphone, tablet of pc is een onmisbaar hulpmiddel om de productiviteit binnen uw organisatie maximaal te benutten. Maar het gaat ten koste van de productiviteit als deze onverhoopt kapot gaan.

Wij ontzorgen telecomoperators, verzekeraars, dienstverleners en individuele ondernemingen door processen over te nemen waar zij niet op zitten te wachten. Van probleemconstateringen, tot aan nieuwe of gerepareerde smartphones, tablet en computers.

Zo kunnen apparaten gerepareerd worden in plaats van het aanschaffen van een nieuw toestel. Dit bespaart niet alleen aanzienlijk op de kosten, maar is daarnaast ook nog eens sneller en milieubewuster. Dit maakt ons een uniek en een geïntegreerd supportbedrijf voor verzekeraars, telco’s, overheden en andere dienstverleners.

RS-iRepair biedt een zakelijke dienst om samen met uw organisatie de beste oplossing te vinden. Wij richten ons op het aanhoudend verbeteren van de wensen van onze klant. Hiervoor ontwikkelen en introduceren wij doorlopend nieuwe innovaties naar onze klanten toe.

Reparatie op locatie

Reparatie op locatie of langskomen op kantoor. Klaar terwijl u wacht.

Meestal binnen 30 min gerepareerd

Snelle service. Zo kunt u snel weer door met uw werkzaamheden.

Betalen op factuur

Maandelijkse facturen zijn mogelijk. Makkelijk en overzichtelijk.

Vaste contactpersoon

Duidelijke communicatie voor de snelle afhandeling van een probleem.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij staan u graag te woord over de vele mogelijkheden voor een zakelijke samenwerking. Samen bekijken wij de situatie binnen uw onderneming zorgvuldig en stemmen daar onze diensten zo goed mogelijk op af.

U kunt contact opnemen via onderstaand aanvraagformulier voor zakelijke klanten. Vervolgens maken wij vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijke partners

Scroll naar boven