iPhone reparatie tarieven

Een iPhone is een kwalitatieve en duurzame smartphone. Desondanks wordt een iPhone ook blootgesteld aan slijtage, of kan deze beschadigd raken door op de grond te vallen. Bij RS-iRepair verhelpen wij bijna ieder iPhone probleem binnen 60 minuten met originele onderdelen tegen zeer scherpe prijzen. U kunt terecht voor een reparatie aan de nieuwere iPhone 11 Pro of de iPhone XS, maar ook voor de oudere modellen zoals de iPhone 5 of iPhone 6. Wij repareren alle iPhone modellen. Ook voor problemen die moeilijk te herkennen zijn kunt u bij RS-iRepair terecht, bijvoorbeeld waterschade, problemen met het besturingssysteem of een snel leeglopende iPhone.

Onderzoek naar uw iPhone

Valt uw iPhone vaak uit? Is uw iPhone erg traag of hangt deze vaak vast, maar weet u niet waardoor dit komt? Wanneer u problemen met uw iPhone ervaart, kunt u vrijblijvend een afspraak maken bij RS-iRepair in Sittard. Wij onderzoeken uw iPhone en geven u een diagnose en een prijsopgave voor eventuele reparatiekosten. Het onderzoek naar uw iPhone is volledig vrijblijvend en gratis. U betaalt bij RS-iRepair geen onderzoekskosten.

Afspraak maken

Om onze klanten de beste persoonlijke service te bieden werken we bij RS-iRepair met een online afsprakenplanner. Zo weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen. In de meeste gevallen is een afspraak dezelfde dag nog mogelijk. Bij RS-iRepair wordt uw iPhone gerepareerd terwijl u wacht. Via onze afsprakenplanner kunt u snel en eenvoudig uw afspraak inplannen!

Meest voorkomende iPhone reparaties

iPhone scherm vervangen
Is het glas van uw iPhone stuk? Werkt het touchscreen niet meer naar behoren? Heeft u strepen in het beeld of helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het scherm van uw iPhone defect en dient deze vervangen te worden.

iPhone batterij vervangen
Loopt uw iPhone snel leeg? Gaat uw iPhone niet meer aan of laadt deze traag op? Dan is de kans groot dat uw batterij aan vervanging toe is.

iPhone dockconnector vervangen
Laadt uw iPhone niet meer op of gaat deze niet meer aan? Mogelijk heeft u een defecte dockconnector. Ook is de kans aanwezig dat uw een moederbord defect heeft.

iPhone homeknop vervangen
Werkt de thuisknop niet meer naar behoren of kunt u deze niet meer goed indrukken? Dan is uw homeknop aan vervanging toe.

iPhone moederbord reparatie
Wanneer een probleem niet opgelost kan worden door het vervangen van onderdelen, dan is de kans groot dat uw iPhone een moederbord probleem heeft. Moederbord reparaties zijn erg complex en hebben altijd uitgebreid onderzoek nodig. Een defect aan uw moederbord kan ontstaan door o.a. waterschade, kortsluiting of een los contact door bijvoorbeeld valschade.

Chemisch reinigen iPhone

Is er per ongeluk koffie, thee of water over uw iPhone gevallen? Is uw iPhone in de wc gevallen? Heeft uw toestel in de wasmachine gezeten, of heeft deze op een andere manier waterschade opgelopen? Geen nood, het is nog niet te laat! Waterschade aan uw iPhone is bijna altijd te herstellen, tenminste als dit snel na de schade gebeurt. Zet uw iPhone direct uit nadat deze in contact is geweest met water en laat deze zo snel mogelijk door RS-iRepair in Sittard chemisch reinigen. In sommige gevallen is verder onderzoek en reparatie na de chemische reiniging nodig. Ook voor data recovery (verloren foto’s, video’s of contacten) voert RS-iRepair reparaties uit. RS-iRepair is gespecialiseerd in het uitvoeren van waterschade reparaties.

Software herstel iPhone

In sommige gevallen is de software van uw iPhone verantwoordelijk voor uw problemen. Een softwarematig probleem kan ervoor zorgen dat uw iPhone snel leegloopt, erg traag is of zelfs uitvalt. Bij RS-iRepair kunnen wij onderzoeken of uw probleem softwarematig is of door een hardware defect optreedt. Indien het probleem veroorzaakt wordt door de software, kunnen onze specialisten een softwareherstel uitvoeren zodat uw iPhone weer optimaal functioneert.

iPhone reparatie Sittard

RS-iRepair is gevestigd op het terrein van bedrijvenstad Fortuna in Sittard, Zuid-Limburg. RS-iRepair is zeer eenvoudig te bereiken en heeft gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Wij zijn binnen 10 minuten te bereiken vanuit Geleen, Limbricht, Born, Susteren, Beek, Urmond, Stein en de Selfkant. De locatie van ons kantoor kunt u vinden via de contactpagina van onze website.

Scroll naar top