iPad reparatie tarieven

De iPad is de meest verkochte tablet in Nederland. De meeste iPad defecten ontstaan door val- of stootschade, maar kunnen ook komen door een elektronisch defect aan het moederbord. Bij RS-iRepair kunt u terecht voor reparatie aan alle iPad modellen. Van een iPad Air tot een iPad Pro, kunnen wij alle reparaties professioneel en transparant uitvoeren. Alle iPad reparaties worden meestal binnen 1,5 uur uitgevoerd en zijn klaar terwijl u wacht.

Onderzoek naar uw iPad

Heeft u problemen met uw iPad, is uw iPad traag of loopt deze vaak vast, maar weet u niet waardoor dit komt? Bij RS-iRepair kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een diagnose van uw iPad. Wij onderzoeken uw iPad en gaan vervolgens, na overleg met de klant over tot reparatie. Dit eerste onderzoek is volledig vrijblijvend en gratis. U betaalt bij RS-iRepair geen onderzoekskosten.

Afspraak maken

Om onze klanten de beste persoonlijke service te bieden werken we bij RS-iRepair met een online afsprakenplanner. Zo weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen. In de meeste gevallen is een afspraak dezelfde dag nog mogelijk. Bij RS-iRepair wordt uw iPad gerepareerd terwijl u wacht. Via onze afsprakenplanner kunt u snel en eenvoudig uw afspraak inplannen! 

Meest voorkomende iPad reparaties

iPad touchscreen vervangen
Is het glas van uw iPad stuk of werkt uw touchscreen niet meer naar behoren? Dan is waarschijnlijk uw touchscreen defect en dient deze vervangen te worden.

iPad LCD scherm vervangen
Heeft u strepen in het beeld of helemaal geen beeld meer? Dan is de kans groot dat uw LCD of OLED-scherm defect is. 

iPad batterij vervangen
Loopt uw iPad snel leeg? Gaat uw iPad niet meer aan of laadt deze traag op? Dan is de kans groot dat uw batterij aan vervanging toe is.

iPad dockconnector vervangen
Laadt uw iPad niet meer op of gaat deze niet meer aan? Mogelijk heeft u een defecte dockconnector. Ook is de kans aanwezig dat u een moederbord defect heeft. 

iPad reparatie Sittard

RS-iRepair is gevestigd op het terrein van bedrijvenstad Fortuna in Sittard, Zuid-Limburg. RS-iRepair is zeer eenvoudig te bereiken en heeft gratis parkeermogelijkheden voor de deur. De locatie van ons kantoor kunt u vinden via de contactpagina van onze website.

Scroll naar boven