Macbook reparatie aanvragen

Start uw Macbook niet meer op, is het scherm van uw Macbook kapot of heeft uw Macbook vochtschade opgelopen? Wij helpen u graag verder met de reparatie van uw Macbook. Wanneer uw Macbook traag is geworden kan dit liggen aan de harde schijf of het werkgeheugen van de Macbook. Uw Macbook is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen gerepareerd en weer zo goed als nieuw! 

Via het nevenstaande contactformulier kunt u zorgeloos een reparatie voor uw Macbook aanvragen. U krijgt van ons dezelfde dag nog reactie. Wij sturen u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord bent met de offerte kunt u een afspraak inplannen via onze afspraken planner. Kies hierbij voor de optie Macbook en vul bij de omschrijving uw offertenummer in.

Start uw Macbook niet meer op, is het scherm van uw Macbook kapot of heeft uw Macbook vochtschade opgelopen? Wij helpen u graag verder met de reparatie van uw Macbook. Wanneer uw Macbook traag is geworden kan dit liggen aan de harde schijf of het werkgeheugen van de Macbook. Uw Macbook is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen gerepareerd en weer zo goed als nieuw! 

Via het onderstaande contactformulier kunt u zorgeloos een reparatie voor uw Macbook aanvragen. U krijgt van ons dezelfde dag nog reactie. Wij sturen u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord bent met de offerte kunt u een afspraak inplannen via onze afspraken planner. Kies hierbij voor de optie Macbook en vul bij de omschrijving uw offertenummer in.

Meest voorkomende Macbook reparaties

  • Hardeschijf / SSD vervangen Al vanaf €119
  • Toetsenbord vervangen Al vanaf €119
  • Trackpad vervangen Al vanaf €79
  • Waterschade reparatie Al vanaf €79
  • Moederbord reparatie Al vanaf €119
  • Schoonmaken + Stofvrij Al vanaf €49
  • Backup + Software herstel €79

Hoe weet ik welke Macbook ik heb?

1. Controleer het modelnummer van uw Macbook.

U vindt het modelnummer op de onderzijde / achterzijde van uw Macbook. In de kleine lettertjes staat onder andere uw serienummer. Wij moeten het “Model Axxxx” nummer weten, zodat wij een juiste prijsindicatie kunnen geven voor uw aanvraag.

2. Controleer het modeljaar in Mac OS.

Klik links bovenin op het  icoon en kies dan “Over deze Mac”. In het venster dat verschijnt, kunt u alle informatie over uw Macbook vinden. Vergelijk het Macbook type in het modeloverzicht in dit artikel om het “A0000” nummer erbij te vinden.

Over mijn Macbook
Scroll naar boven