iMac reparatie aanvragen

Start uw iMac niet meer op, is de glasplaat beschadigd of is uw iMac de laatste tijd erg traag geworden? Wanneer uw iMac traag is geworden kan dit liggen aan de harde schijf of het werkgeheugen van de iMac. Wij helpen u graag verder met de reparatie van uw iMac. Uw iMac is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen gerepareerd en weer zo goed als nieuw!

Via het nevenstaande contactformulier kunt u zorgeloos een reparatie voor uw iMac aanvragen. U krijgt van ons dezelfde dag nog reactie. Wij sturen u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord bent met de offerte kunt u een afspraak inplannen via onze afspraken planner. Kies hierbij voor de optie iMac en vul bij de omschrijving uw offertenummer in.

Start uw iMac niet meer op, is de glasplaat beschadigd of is uw iMac de laatste tijd erg traag geworden? Wanneer uw iMac traag is geworden kan dit liggen aan de harde schijf of het werkgeheugen van de iMac. Wij helpen u graag verder met de reparatie van uw iMac. Uw iMac is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen gerepareerd en weer zo goed als nieuw!

Via het onderstaande contactformulier kunt u zorgeloos een reparatie voor uw iMac aanvragen. U krijgt van ons dezelfde dag nog reactie. Wij sturen u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord bent met de offerte kunt u een afspraak inplannen via onze afspraken planner. Kies hierbij voor de optie iMac en vul bij de omschrijving uw offertenummer in.

Meest voorkomende iMac reparaties

  • Hardeschijf / SSD vervangen Al vanaf €139
  • Voeding vervangen Al vanaf €189
  • Werkgeheugen vervangen Al vanaf €99
  • Moederbord reparatie Al vanaf €119
  • Schoonmaken + Stofvrij Al vanaf €49
  • Backup + Software herstel €79

Hoe weet ik welke iMac ik heb?

1. Controleer het model in Mac OS

Klik links bovenin op het  icoon en kies dan “Over deze Mac”. In het venster dat verschijnt kunt u alle informatie over uw iMac vinden, waaronder het model en de periode waarin uw iMac gelanceerd werd.

Over mijn Mac

2. Controleer de modelaanduiding van uw iMac.

U vindt de modelaanduiding in het Systeemoverzicht of op de originele verpakking van uw iMac. In de kleine lettertjes staat onder andere uw serienummer. Aan de hand van het “iMacxx,x” nummer kunnen wij het exact model identificeren en zodoende een juiste prijsindicatie geven voor uw aanvraag.

iMac Modelaanduiding vinden
Scroll naar boven