Mac SSD upgrade

SSD inbouwen

Is uw macbook of iMac de laatste tijd erg traag geworden? Duurt het opstarten ontzettend lang? Heeft u constant draaiende strandballen en programma's die langzaam opstarten?

Als u een langdurige, voordelige en gemakkelijke oplossing voor weer een snelle Mac wilt, kies dan voor vervanging van de huidige harde schijf door een supersnelle Solid State Disk (SSD) harde schijf. Dan wordt één van de traagste componenten uit uw Mac vervangen door een veel sneller model. Uw Mac wordt door middel van deze upgrade weer een nieuw leven ingeblazen. Het zal u verbazen hoeveel sneller een SSD uw Macbook of iMac zal maken! Hieronder ziet u de voordelen die een SSD biedt ten opzichte van een traditionele harde schijf. Wilt u een offerte aanvragen voor een SSD upgrade voor uw Macbook of iMac? Dat kan via het Macbook of iMac reparatie formulier. Geef hierbij duidelijk aan welke opslagcapaciteit u wenst en of er een backup van uw huidige bestanden gemaakt moet worden.

Voordelen van een SSD upgrade

Tot wel 15x sneller

Minder schokgevoelig

Energiezuinig

Geluidloos

Snelheid SSD vergeleken met een harde schijf

De leessnelheid van een 2,5 inch SSD kan oplopen tot zo’n 550MB/s en van een NVMe SSD tot wel 3000MB/s. Waar een traditionele harde schijf een leessnelheid tussen de 65MB en 200MB/s haalt. De schrijfsnelheid is altijd wat langzamer dan de leessnelheid. Een 2,5 inch SSD kan tot zo’n 520MB/s schrijven en een NVMe SSD tot wel 3300 MB/S, waar een traditionele harde schijf maximaal zo’n 50MB/s schrijft.

SSD tot wel 15x sneller dan een harde schijf

HDD
SSD

Beschikbare SSD capaciteiten

De meest gangbare opslagcapaciteiten van SSD’s zijn: 250GB, 500GB, 1TB en 2TB. Wij maken altijd gebruik van het beste merk SSD.

SSD upgrade aanvragen:

Scroll naar boven