Over RS-iRepair

Wat in 2010 begon als grote passie en hobby, heeft in 2015 geleid tot de oprichting van RS-iRepair. Sinds 2018 zijn wij gevestigd in een prachtig gebouw op het bedrijventerrein van het Fortuna stadion te Sittard. Wij zijn een kleine onderneming, waardoor kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit erg hoog in het vaandel staat. Dit doen wij door gebruik te maken van de best mogelijke kwaliteit onderdelen, te werken op afspraak en altijd mee te denken met de wensen en mogelijkheden van de klant. Hierdoor zien wij iedere reparatie als een unieke opdracht waarin de klant altijd centraal staat.
Door de jarenlange ervaring en door te blijven innoveren, kunnen wij de meest complexe reparaties uitvoeren. Wij voeren reparaties uit op componenten niveau, waarvoor wij moderne apparatuur in huis hebben om deze succesvol uit te voeren. Door onze service uniek te houden onderscheiden wij ons in de markt. Neem een kijkje op onze website of vul het contactformulier in, wij staan voor u klaar!
Rob Schmeits eigenaar RS-iRepair
Rob Schmeits, Eigenaar

“Er is geen reparatie die ik niet durf aan te gaan. Ik ga elke uitdaging aan en probeer mijn klant altijd tevreden en met een grote glimlach naar buiten te laten gaan!”

Heeft u nog vragen over mij?

Scroll naar boven