Waterschade, wat nu?
Rijst is in ieder geval nooit de oplossing
Bekijk onze service opties

Eerste hulp bij waterschade

Wat een ellende als uw smartphone, laptop of tablet met water, koffie, thee of andere vloeistof in contact is gekomen! Waterschade kan fataal zijn voor uw apparaat. Een iPhone waterschade reparatie, Macbook waterschade reparatie, Samsung waterschade reparatie? Wij repareren het allemaal. Maar ook waterschade reparaties voor andere merken repareren wij. Zet uw toestel uit en kom zo snel mogelijk langs bij RS-iRepair in Sittard.

De verleiding om te kijken of het toestel het nog doet is groot, maar ook het grote gevaar. Wanneer uw apparaat nat is en weer wordt ingeschakeld kan er kortsluiting ontstaan. Vocht en elektriciteit zorgen door een chemische reactie snel voor corrosie, die onderdelen en het moederbord aantasten. Om de kans op volledig herstel van uw toestel zo groot mogelijk te maken, zijn dit volgens ons de meest ideale stappen bij waterschade.

1  Uitzetten!

Zet uw iPhone, iPad, Samsung, Macbook of ander toestel uit (en ook niet meer aan!). Leg het toestel ook niet meer aan de oplader.

2  Langs brengen / Opsturen
Breng het toestel zo snel mogelijk langs zodat de batterij kan worden losgekoppeld en verdere schade wordt voorkomen.
3  Eerste diagnose

Wij onderzoeken eerst gratis uw toestel en koppelen de eerste bevindingen aan u terug. Hierbij wordt een eerste indicatie van de te verwachten kosten gegeven.

4  Reinigen
Nadat we het toestel volledig hebben gedemonteerd verwijderen we de waterschade middels een ultrasoon reiniging.
5  Repareren

De door waterschade aangetaste moederbord componenten worden m.b.v. een microscoop gerepareerd of vervangen. Als er meer onderdelen defect zijn van het toestel, koppelen wij dit aan u terug.

6  Testen
Vervolgens zetten wij het toestel weer volledig in elkaar en worden alle functionaliteiten uitvoerig getest.

Wij redden uw data

Heeft u enkel uw data nodig? In sommige gevallen is een toestel dusdanig beschadigd dat het niet rendabel of mogelijk is het toestel volledig te repareren. Toch kunnen wij ervoor zorgen dat uw data veiliggesteld kan worden. Het maakt niet uit of u een iPhone, een Samsung, een Macbook of een toestel van een andere fabrikant heeft. Zolang de CPU en het geheugen (bij Apple-apparaten ook de Logic EEPROM) intact zijn, is de kans op herstel heel erg groot.

Wij redden de data van uw smartphone. Het maakt niet uit welke fabrikant of welk model. In de meest uitzichtloze situaties. Het maakt niet uit of je smartphone dagenlang in het water heeft gelegen, heel hard is gevallen of erg vervormd is geraakt bij een ongeluk. Zolang de componenten die nodig zijn voor het bewaren van de gegevens fysiek intact zijn, is data recovery in bijna alle gevallen succesvol. Bovendien betaalt u alleen als de data veiliggesteld is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Wij redden de data van uw Laptop. Het maakt niet uit welke fabrikant of welk model. In de meest uitzichtloze situaties. Het maakt niet uit of er een hete kop koffie over de laptop is gestoten, buiten in de regen heeft gestaan of hard is gevallen. Zolang de componenten die nodig zijn voor het bewaren van de gegevens fysiek intact zijn, is data recovery in bijna alle gevallen succesvol. Bovendien betaalt u alleen als de data veiliggesteld is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Wij redden de data van uw tablet. Het maakt niet uit welke fabrikant of welk model. In de meest uitzichtloze situaties. Het maakt niet uit of je tablet in het water is gevallen, heel hard is gevallen of erg vervormd is geraakt bij een ongeluk. Zolang de componenten die nodig zijn voor het bewaren van de gegevens fysiek intact zijn, is data recovery in bijna alle gevallen succesvol. Bovendien betaalt u alleen als de data veiliggesteld is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in data recovery van smartphones, laptops en tablets, maar ook van USB-sticks en SD-Kaarten. Is uw USB-stick afgebroken, of wordt deze niet meer herkent? Zolang de NAND-chip voor het bewaren van de gegevens niet fysiek of intern beschadigd is, is data recovery in bijna alle gevallen succesvol. Bovendien betaalt u alleen als de data is veiliggesteld. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze service opties

Nu u alle informatie heeft, wilt u natuurlijk weten hoe u ervoor kunt zorgen dat uw toestel zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse service opties afhankelijk van uw locatie en de haast die geboden is. Bij een toestel met waterschade is haast geboden.

Neem contact op

Eerst een medewerker spreken? Neem contact op voor meer informatie betreffende waterschade of data recovery.

Afspraak maken

Maak een afspraak en kom langs bij onze vestiging in Sittard. Uw toestel wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak klaar terwijl u wacht).

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Uw toestel gerepareerd retour binnen 5 werkdagen.

Scroll naar boven